Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Spaans: met paprika en kaneel

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Kipfiletreepjes 400 gr
zout chilipoeder
1 theel citroensap
1 theel kaneel
olijfolie
8 sjalotjes
3 gekneusde teentjes knoflook
½ citroen in plakjes
2 oranje paprika‘s
1 flinke struik broccoli
2½ dl kippenbouillon
2 eetl gehakte peterselie
30 gr geroosterde amandelen

Bereiden

Kipreepjes, 400 gr, kruiden met zout en mespunt chilipoeder, 1 theelepel citroenrasp en 1 theelepel kaneel en in wat olijfolie bruin bakken. Acht sjalotjes in kwarten snijden en 3 gekneusde knoflooktenen kort mee bakken. Nog ½ citroen in plakjes, 2 oranje paprika‘s in repen, 1 flinke broccoli in roosjes en 2½ dl kippenbouillon toevoegen en 15 minuten zacht stoven, af en toe omscheppen. Met 2 eetlepels gehakte peterselie en 30 gr geroosterde amandelen bestrooien.
Geef er witte rijst bij.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tortilla‘s
Kip van de Loire
Kipgoulash II
Kip met citroen en olijven
Spiesjes uit Jamaica

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes